Kvalitet för stolta yrkesmänniskor sedan 1975

Ditt val av arbetskläder spelar stor roll för hur synlig, effektiv och skyddad du är på jobbet. Olika yrken kräver olika funktioner och slitstyrka hos plaggen, som också ska värma dig när det är kallt och ge svalka när det är varmt. Jobman erbjuder ett brett sorti-ment av arbetskläder som kan kombineras för att passa alla typer av arbeten, inomhus och utomhus, året runt. Tillsammans med användare i ett stort urval av branscher diskuterar vi behoven och omvandlar dem till 100 % funktionella arbetskläder, anpassade för din dagliga arbetsmiljö.

Jobmans arbetskläder utvecklas och tillverkas för yrkesmänniskor med höga krav. Så har det varit sedan 1975. Slitstyrkan har alltid varit – och kommer alltid att vara – vårt främsta kännetecken. För oss på Jobman Workwear handlar kvalitet inte bara om valet av rätt material. Kläderna ska även ge rörlighet och komfort under långa och utmanande arbetspass. I kombination med nya funk-tioner och modern design gör kläderna också dig uthålligare på jobbet. Vår vision är att göra alla yrkesmänniskor till stolta bärare av Jobmans arbetskläder, varje dag.

Grundaren till företaget, Ulf Svensson, startade 1975 Jobb-Dress vars affärsidé var legotillverkning till andra företag. 1985 grundades varumärket Jobman. Vi är i dag en av de ledande tillverkarna av arbetskläder. Sedan 2004 ingår Jobman i New Wave Group.

Jobmans produkter säljs via återförsäljare

Våra produkter säljs genom ett rikstäckande nät av lokala återförsäljare, som du hittar under fliken "Hitta återförsäljare". Du är också välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp att bli hänvisad till rätt återförsäljare eller om du vill diskutera våra produkter.

Vi utvecklar i verkligheten

Alla våra produkter genomgår år av testning i det bästa testlabbet som finns - verkligheten. Det är när riktiga jobbare använder grejorna som det visar sig vad som fungerar och vad som är mindre lyckat. Material testar vi i labbmiljö, men funktionalitet kan bara testas i verkligheten. När du tar på dig ett nytt plagg från Jobman kan du alltså vara säker på att kvaliteten och funktionsdugligheten är bra.

Om du har idéer och tips om hur du skulle vilja förbättra våra produkter, eller helt nya produkter du skulle vilja se, hör av dig till oss.