Arbetskläder för stolta yrkesmänniskor

Arbetskläder gjorda för och av professionella yrkesmänniskor.

Jobman utvecklar och producerar arbetskläder med funktionell design och av hög kvalitet för professionella yrkesmänniskor.
Vår mission är att förse yrkesstolta människor med arbetskläder som fyller alla krav på funktionalitet och skydd utan att göra avkall på komforten. Jobmans vision är att göra alla sina kunder, oberoende av yrke, till nöjda bärare av Jobman arbetskläder
varje dag.

Storlekar som passar, plagg som fungerar och tyger som håller. Det är viktigt, för du spenderar en väldigt stor del av livet på arbetet. Arbetskläder som är just rätt - inte för lite och inte för mycket - kräver kunskap, öga för detaljer och erfarenhet.
Det finns inga genvägar. Vi på Jobman samarbetar med våra användare för att ta fram kläder och material som gör jobbet.

Grundaren till företaget heter Ulf Svensson. År 1975 startade Ulf Jobb-Dress vars affärsidé var legotillverkning till andra företag. 1985 grundades varumärket Jobman. Vi är i dag en av de ledande tillverkarna av arbetskläder. Sedan 2004 ingår Jobman i New Wave Group.

Jobmans produkter säljs via återförsäljare

Våra produkter säljs genom ett rikstäckande nät av lokala återförsäljare. Du hittar återförsäljaren närmast dig på vår hemsida, www.jobman.se. Du är också välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp att bli hänvisad till rätt återförsäljare eller om du vill diskutera våra produkter.

Vi utvecklar i verkligheten

Alla våra produkter genomgår år av testning i det bästa testlabbet som finns - verkligheten. Det är när riktiga jobbare använder grejorna som det visar sig vad som fungerar och vad som är mindre lyckat. Material testar vi i labbmiljö, men funktionalitet kan bara testas i verkligheten. När du tar på dig ett nytt plagg från Jobman kan du alltså vara säker på att kvaliteten och funktionsdugligheten är bra.

Om du har idéer och tips om hur du skulle vilja förbättra våra produkter, eller helt nya produkter du skulle vilja se, hör av dig till oss.