CSR och Hållbarhet

På Jobman lägger vi stor vikt vid hållbarhet i våra processer och tar ansvar för hur vår verksamhet påverkar människa och miljö. Självklart hoppas vi att du är nöjd med dina inköpta produkter men också med oss som företag.

Som en del i New Wave Group-koncernen bedriver vi ett aktivt hållbarhetsarbete mot en vision om hållbar tillväxt där affärs-lösningar inte bara är ekonomiskt gynnsamma, utan även hållbara ur ett socialt och miljömässigt perspektiv.

Det som gör störst skillnad är hur vi bedriver vår vardagliga verksamhet. Därför arbetar vi med att integrera hållbarhetsfrågorna i vår kärnverksamhet. Arbetet omfattar exempelvis förbättrade arbetsvillkor i produktionsländer, ett progressivt kemikaliearbete samt effektivisera transport och logistik.

Du kan läsa mer om hur vi inom NWG arbetar med CSR och hållbarhet i vår hållbarhetsredovisning. Där har vi samlat all information om viktiga aktiviteter, samarbeten och målsättningar inför framtiden. Innehållet i rapporten speglar de frågor som är mest väsentliga för New Wave Group och som har prioriterats högt av våra intressenter.

https://www.nwg.se/csr/

 

NWG HÅLLBARHETSREDOVISNING 2020_front 400pxl.jpg

Ladda ner Hållbarhetsredovisning 2020 som pdf här.